Fram – Ursul Polar are nevoie de susținere

18 octombrie 2016

Am descoperit cu mare bucurie că se pot face lucruri minunate, acolo unde este voință, talent și dăruire.

Trăim în epoca vitezei și uităm să ne bucurăm în liniște și tihnă de timpul pe care îl avem și de cărțile care ne-au bucurat copilăria. Vă mai amintiți de „Fram, ursul polar”? Nu-i așa că era cel mai pufos și prietenos urs polar de care ați auzit vreodată?

Fram, ursul polar” are acum nevoie de ajutorul nostru pentru a ne bucura și viața copiilor noștri.

Promo Video – Fram , Ursul polar from Ciprian Beldean on Vimeo.
Munca unor oameni devotați și talentați se dorește a apare în 10 cărți cu ilustrații artistice de înaltă calitate grafică, însoțite de texte adaptate din capitolele romanului original, care au ca element central aventurile personajului Fram.

Iar pentru ca aceste cărți să vadă lumina tiparului, avem nevoie de ajutorul tău.

Intră pe http://crestemidei.ro/Fram și susține acest proiect minunat.

Această ediție (fondată prin Creștem Idei) este una limitată și nu va apărea în acest format în librării, fiind o ediție de colecție, personalizată în coperțile interioare cu motive specifice tematicii de iarnă.

Iată un cadou excelent pentru Crăciun de care cei mici se vor bucura nespus de mult, garantat!

Detalii suplimentare despre proiect și modalități de a-l susține găsiți pe http://crestemidei.ro/Fram, pe www.lumealuifram.ro, sau pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/UrsulFram/

Să distribuim acest proiect și să îl susținem să vadă lumina tiparului și să ne bucure casele de sărbători.

Toate fondurile campaniei vor fi alocate tipăririi carților , materialelor personalizate și livrarea comenzilor către toți susținători până cel târziu 19 decembrie 2016.

 

No Comments