O carte făcută pentru a aduce bucurie

8 iulie 2016

Am primit azi de la EdituraTrei, o minunată carte, scrisă pentru a aduce bucurie. Am așteptat cu nerăbdare să desfac pachetul și minunăția care s-a dezvelit m-a emoționat grozav.

Aventurile ramei OliAm vrut să împărtășesc cu voi bucuria de a descoperi „Aventurile râmei Oli„, scrisă și ilustrată de minunata Olga Gudynn. Cartea poartă semnătura autoarei ceea ce o face cu atât mai valoroasă.

Împreună cu cartea am primit și o sacoșă specială din in cu Oli pe care să o colorăm cum vrem. Zâmbesc ca un copil și aș vrea să vă transmit și vouă bucuria aceasta.

aventurile-ramei-oli-cu-autograf aventurile-ramei-oli-si-surpriza

 

Vă invit să o ascultați pe autoare, citind din Aventurile râmei Oli, la lansarea care a avut loc în data de 16 iunie 2016.

Abia aștept să o citesc împreună cu princhindelul meu și apoi să o recitim de cate ori avem ocazia și să visăm la aventură. Și asta pentru că, Oli e un pui de râmă visător, care vrea să se împrietenească cu copiii și să-i învețe să mănânce sănătos. El știe o mulțime de secrete și rețete direct de la rădăcină.

Veți găsi recomandarea noastră despre carte, foarte curând pe www.filedevis.ro. Până atunci, vreau să vă anunț că fiecare carte vândută va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie. De asemenea, autoarea va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier.

Așa că dacă nu ai răbdare să o răsfoim împreună poți să o comanzi deja folosind recomandările de mai jos:

pandoram.ro
libris.ro
elefant.ro
carturesti.ro

 

No Comments