Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-și viața – Gary John Bishop

28 august 2020 Carmen Mihalca

10

valoare educațională

10.0/10

text

10.0/10

mesaje pozitive

10.0/10

înțelegerea mesajelor

10.0/10

calitate

10.0/10

Ce mi-a plăcut

 • ușor de citit
 • greu de digerat uneori
 • te ajută să te întelegi
 • îți pui întrebări existențiale și te redescoperi

Unfuk Yourself. Eliberează ți mintea și trăiește și viațaNu știu de ce, dar cartea aceasta „Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-și viața” de Gary John Bishop, mi se pare cartea potrivită pentru a lansa categoria de cărți pentru părinți, cărți pe care adulții le citesc înainte să aibă copii, după ce termină de citit împreună cu copii lor sau după ce copii încep să citească singuri.

Cartea este #1 BESTSELLER NEW YORK TIMES și cred că își merită pe deplin premiul.

Este prima carte pe care o citesc în care ți se spune clar și răspicat de ce mintea ta nu te ajută șă îți atingi potențialul maxim dacă te lași influențat de ea. Este prima carte care îți dă o palmă prietenoasă sau politicoasă peste minte ca să te trezești și să începi să lucrezi la visul tău. Este prima carte pe care am citit-o și care îți spune clar de ce te sabotezi singur și cum poți să nu mai faci asta.

Descoperi că de-a lungul istoriei, marii înțelepți ai lumii îți dădeau sfaturi despre cum să te eliberezi de gânduri neplăcute, incertitudine, așteptări nerealiste dar metaforele erau mult prea greu de înțeles. Uneori limbajul și exprimarea ne încurcă și nu putem comunica exact ce vrem să zicem. Cartea aceasta, însă, spune clar și răspicat ce trebuie să faci pentru a-ți elibera mintea și a începe să îți trăiești viața așa cum vrei.

Descoperi că singura barieră în a obține ce vrei ești chiar tu. Poți să te reinventezi, să îți trăiești viața pe care ți-o dorești atunci când realizezi că doar tu ești responsabil de propria fericire, de propriul statut financiar, de libertate și de împlinirea viselor.

Pare că scriu cuvinte mari, dar cartea asta te va face să vezi că nu e așa.

Gary John Bishop este unul dintre experții de prim rang din domeniul dezvoltării personale. Abordarea sa de tip „filosofie urbană” reprezintă noul val în transformarea personală pozitivă și arta de a trai, care asigură oamenilor rezultate miraculoase în ceea ce privește calitatea vieții și performantele obținute.

Atunci când am primit cartea de la Booklandia abia am așteptat să o citesc. Am așteptat 2 zile înainte să scriu recenzia, pentru că nu eram sigură dacă vreau să o recitesc. Am reînceput să o recitesc și redescopăr alte informații, pe care prima dată le-am trecut cu vederea. Cartea aceasta nu se citește pe repede înainte, deși vrei asta, ci se citește în tihnă, cu pauze de introspecție necesară și cel mai important după ce o citești, sau chiar în timp ce o citești, e să pui în practică indicațiile.

Te las cu câteva citate care mi-au plăcut

Dacă emoțiile umane sunt în bună măsură rezultatul gîndirii , atunci omul nu și-ar putea schimba emoțiile controlându-și gândurile – adică schimbând frazele dialogului interior, principalul responsabil pentru apariția emoției

– Albert Ellis

Nu mai da vina pe ghinion.

Nu mai da vina pe ceilalți.

Nu mai arăta cu degetul către influențele sau împrejurările exterioare.

Nu mai da vina pe copilărie sau pe cartierul în care ai crescut.

Ești ceea ce faci, nu ceea ce spui că vei face – Carl Jung

 

Dacă ești o persoană care se supără ușor, oprește-te din citit. Cartea aceasta nu este pentru tine.

 

Cumpără cartea de pe Booklandia, sau Libris

 

Wrap Up

 • 10/10
  valoare educațională
 • 10/10
  text
 • 10/10
  mesaje pozitive
 • 10/10
  înțelegerea mesajelor
 • 10/10
  calitate

Ce mi-a plăcut

 • ușor de citit
 • greu de digerat uneori
 • te ajută să te întelegi
 • îți pui întrebări existențiale și te redescoperi

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii