Povești personalizate

5 noiembrie 2017

Citește împreună cu copilul tău, citește cât mai mult și mai variat. Nu știi ce carte să alegi? Vezi recomandările noastre pe grupe de vârstă sau interese. Vrei o carte personalizată pentru tine sau copilul tău sau vrei să o faci cadou unui alt copil? Atunci vezi lista de cărți personalizate pentru copii și părinți de mai jos.

Cărțile personalizate pentru copii au un impact pozitiv foarte puternic asupra celor cărora le sunt adresate.

Îmbunătățim lista periodic, așa că, așteptăm și sugestiile tale. Poți lăsa recomandarea ta, cu link, în comentarii și noi completăm lista de cărți personalizate.

Distribuie această pagină să beneficieze cât mai mulți părinți și să facem fericiți cât mai mulți copii.

Poezie Cadou pune mesajul tău în versuri pentru copii, părinți și bunici. Cartea o primiți în format tipărit cu ilustrații.

Mamaciteste.ro scrie o poveste minunată special pentru personalitatea și comportamentul copilului căruia i se adresează cartea. Primiți carte în format tipărit.

Claudia Groza Lazăr e profesor de biologie și autor de cărți pentru copii. Scrie mult și bine, se implică activ în activități diverse și scrie și povești personalizate pentru copilul tău. Cărțile le primiți în format digital sau tipărit.

 

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii