Despre File de Vis

21 aprilie 2016

Ce le citim copiilor?File de Vis s-a născut din pasiunea  pentru carte. S-a născut din dragoste pentru copii. S-a născut pentru a promova cărțile pentru copii bune, pentru a oferi părinților un locșor unde să poată găsi ușor o carte potrivită pentru copii.

Sunt atât de multe cărți ce apar și e greu să alegem, e greu să știm care merită cumpărate, sau care merită citite. Pentru că, deși suntem iubitoare de cărți, știm că există cărți care au file de vis, care ne poartă pe tărâmuri extraordinare, dar, din păcate, există și cărți care nu ajută imaginația, nu ne învață nimic. Cum facem diferența?

Deasemenea, recenziile vor fi organizate pe categorii pentru a găsi cu ușurință cartea potrivită.

Găsiți recomandările noastre grupate pe vârstă, cărți ilustrate, pentru iubitorii de dragoni, îndrăgostiții de animale, natură, cu multă imaginație. Vă recomandăm cărți pentru băieți și fetițe, povești de citit înainte de somn sau în momentele de furie, agresivitate, ascunderea adevărului, dragoste și multe alte sentimente cu care se luptă copilul în evoluția lui spre maturitate.

Suntem două mămici iubitoare de carte și care am văzut beneficiile cititului cu voce tare pe viu, la copiii noștri. Vă invităm alături de noi, să răsfoim file de vis!

 

No Comments