Reduceri la cărți in Black Week

23 noiembrie 2016

Se pare că Black Friday s-a transformat in Black Week la multe dintre site-urile care vând cărți. Și asta, este o veste extraordinară, Yuhuu!!!
Putem achiziționa cărți la cele mai bune prețuri și pregăti cadourile de sărbatori cu un buget mic.
Așa că vă invit să profitați

Black week la bookcity La BookCity găsiți o colecție interesantă de cărticele cu reduceri substanțiale, cărți cu activități, jocuri, papetărie, cadouri și multe altele.

Librarul tău personal Book Express se pregătește intens pentru sărbatori și ne pregătește cărți care să ne introducă în magia sărbătorilor. Urmăriți filmulețul de prezentare a cărții „Santa’s Christmas Journey with Wind-Up Sleigh: Usborne” și faceți fericiți cât mai mulți copii, oferind în dar cărți minunate.

carti-1028
Este Black Days la cărți pentru copii și părinți până in 25 noiembrie și pe Elefant
emagÎn secțiunea Cărți la Emag găsim campania ”Relaxare maximă cu cele mai apreciate titluri – până la 85% reducere”
1200p628-1024x536Nemira îţi pregăteşte cel mai mare Black Friday#2 în perioada 22 noiembrie – 27 noiembrie! Editura a pregătit o reducere de până la 80% la titlurile de pe site. Asta nu este însă tot! Pachetele Nemira şi Nemi au până la 50% reducere. Iar veştile bune nu se opresc aici: noutăţile, între care şi super-titluri precum Zgomotul timpului, Pacea eternă, Arhanghelul Raul, Istoria megalomaniei, Cu ultima suflare, Un băiat numit Crăciun au 30% reducere! Cât despre titlurile în format electronic, trebuie să-ţi spunem că şi acestea te aşteaptă cu o reducere de excepţie: nu mai puţin de 20%! Adaugă la asta transportul gratuit pentru orice comandă de peste 150 RON şi vei avea tabloul complet al ofertei Nemira cu ocazia Black Friday#2!
universenciclopedic Între 18- 25 noiembrie, Editura Univers vă oferă reduceri reale de 52% la toate titlurile din stoc, cu excepția cărților pentru copii în limba engleză

Și dacă nu reușesti să te decizi si nu știi ce să îi citești copilului tău, vezi și recomandările noastre pe grupe de vârstă, ilustrate, socio-emoțional, sănătate sau povești.

Urmărește-ne și pe rețelele sociale, pentru noutăți, recomandări de cărți pentru copii și reduceri la cărți.
Facebook Google+ Twitter Pinterest

Dacă ai găsit și alte promoții scrie-le într-un comentariu.
 

No Comments