Eliberează-te de stres – Daniela Irimia

10 noiembrie 2020 Carmen Mihalca

10

ușurința lecturii

10.0/10

mesajele transmise

10.0/10

metode practice

10.0/10

redescoperire

10.0/10

calitate

10.0/10

Ce mi-a plăcut

 • este un ghid practic de eliberare de stresul zilnic
 • este o carte utilă de redescoperire
 • te ajută să te înțelegi
 • îți oferă instrumentele potrivite pentru eliberare

elibereaza te de stres

Am început să citesc cu greu această carte. Am tot amânat-o pentru că nu simt că aș fi stresată, pentru că știu că ceea ce credeam eu că simt ca stres mă face să merg mai departe, să reușesc să termin tot ce mi-am propus.

Am tot amânat să o citesc pentru „când voi fii stresată”, pentru când voi simți că nu mai pot și am nevoie de o soluție.

Și, vai cât greșeam! Tocmai eu, care știu că stresul e prezent în viața noastră, care am simțit pe pielea mea ce efecte devastatoare are, tocmai eu am amânat să o citesc?

„Eliberează-te de stres” este un îndreptar pentru gânduri, trăiri și simțiri.  Este cartea practică pe care trebuie să o citești atunci când crezi că nu ești stresat. Este un ghid practic, ușor de parcurs și înțeles despre ce este stresul, cum îl recunoști și ce ar trebui să faci pentru a-l elimina din viața ta, încetul cu încetul sau brusc(alegerea este a ta).

Este cartea-ghid pe care trebuie să o parcurgi încă o dată după ce ai citit-o, pentru că îți oferă metode eficiente de gestionare a stresului, de eliberare și de redescoperire a bucuriilor vieții.

Citește-o cu creionul sau carioca în mână. Subliniază ideile la care ai momente de AHA, pentru a fi mai ușor să redescoperi ideile când ai mare nevoie de ele. Dar, sunt convinsă că își vei aminti de sfaturile și metodele Danielei Irimia pentru că stilul ei de scris este unul captivant și ușor de înțeles.

Promit să recitesc fragmente de fiecare dată când simt așa un sentiment de neliniște, un nod în stomac sau când realizez că nu îmi ajunge timpul pentru ce mi-am propus să fac.

Promit să mă bucur mai mult de viață.

Promit. Uite Daniela, ce mi-a făcut cartea ta :)!

Îți mulțumesc!

Despre „Eliberează-te de stres”

Cartea „Eliberează-te de stres” este un ghid practic și actual, care te ajută să preiei controlul vieții tale și să prețuiești fiecare clipă. Stresul afectează atât de multe părți ale vieții tale: scade productivitatea, dezechilibrează sănătatea, poate duce la apariția depresiei și a tulburărilor de somn, încât nu îți dai seama când ajunge să ocupe locul 1 în viața ta.

Dar cartea „Eliberează-te de stres” va detrona stresul din viața ta și te va învăța să te pui pe tine pe primul loc. Comand-o acum și găsește-ți echilibrul chiar și în cele mai dificile perioade ale vieții!

 

Despre autoare – Daniela Irimia

Daniela Irimia are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro. Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru dezvoltarea asertivității și a abilităților de comunicare.

 

Comandă cartea de pe Bookzone

 

Wrap Up

 • 10/10
  ușurința lecturii
 • 10/10
  mesajele transmise
 • 10/10
  metode practice
 • 10/10
  redescoperire
 • 10/10
  calitate

Ce mi-a plăcut

 • este un ghid practic de eliberare de stresul zilnic
 • este o carte utilă de redescoperire
 • te ajută să te înțelegi
 • îți oferă instrumentele potrivite pentru eliberare

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii