Prima mea carte despre culori – Eric Carle

29 mai 2016 Madalina Rusu

10

utilitate

10.0/10

ilustratii

10.0/10

experiența lecturii

10.0/10

traducere

10.0/10

calitate ediție

10.0/10

Ce mi-a plăcut

  • interactivitate
  • formatul cărții
  • ilustrațiile oarecum naive
  • calitatea ediției

Din colecția Prima mea carte despre, aceasta prezintă piticilor culorile într-o manieră originală Eric Carle. Paginile sunt tăiate în două, partea de sus având o culoare, iar partea de jos are o imagini de diferite culori. Provocarea pentru pitici este de a potrivi culoarea cu imaginea.

Atunci când citiți această carte cu piticul vostru, nu vă grăbiți să îi găsiți voi imaginea. Opriți-vă la fiecare imagine și spuneți cu voce tare denumirea obiectului din imagine și culoarea lui.

Ilustrațiile Eric Carle nu sunt pe placul tuturor, adulții găsindu-le uneori ciudate, dar copiii le îndrăgesc. Le plac culorile vii, imaginile mari și formate din bucățele de texturi diferite. Puneți-le la dispoziție cărți frumoase, pentru a le provoca dragostea de cărți.

Cartea are un format ușor de ținut cu mânuțele mici, și pagini cartonate de foarte bună calitate. Colțuri rotunjite și pagini ușor de răsfoit. Chiar dacă momentan nu ma este disponibilă de achiziționat, o găsiți la biblioteci sau la copii ce au crescut și nu o mai folosesc. Merită osteneala de a o căuta.

Din aceeași colecție

  • Prima mea carte despre forme
  • Prima mea carte despre  numere

Descriere

„Prima mea carte despre culori” este o carte cu activități, concepută astfel încât copiii mici să poată învăţa culorile principale printr-un joc simplu și amuzant. Cărţile sunt cartonate integral, au colțurile rotunjite și un design ingenios – paginile sunt tăiate pe jumătate, iar copiii trebuie să identifice culoarea din partea de sus a fiecărei pagini, căutând printre ilustraţiile din partea de jos.

An aparitie: 2013
Autor: Eric Carle
Categoria: Practic Pentru Copii
Editie: Cartonata
Editura: CARTEA COPIILOR
Format: 18 x 13 cm
Nr. pagini: 10

Comandă cartea de aici, aici.

 

Wrap Up

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii