Magia copacului depărtărilor – Enid Blyton

15 aprilie 2016 Carmen Mihalca

Magia Copacului Departarilor

10

poveste

10.0/10

ilustratii

10.0/10

Am citit cu plăcere și mult interes, de aproximativ 5 ori, Pădurea Fermecată,  împreună cu băiețelul meu de 4 ani jumate. Ne-am despărțit cu greu de personajele acestei minunate cărți. Am desenat, pictat si lipit căsuțele lui Lună Plină, Mătăsuță, Morocănilă, apa doamnei Spălăceală și lunecuș-alunecușul.

Doream cu ardoare să mai petrecem ore frumoase în compania lui Beth, Frannie și Joe. Așa că abia am așteptat să vină curierul cu noile aventuri din Magia Copacului Depărtărilor.

Am citit pe nerăsuflate primele 3 capitole din volumul 2 al Magiei Copacului Depărtărilor ca să descoperim ce mai fac prietenii noștrii.

Am aflat că, in această aventură se alătură încă un băiețel Rick, pentru care, descoperirea Pădurii Fermecate și a Copacului Depărtărilor este o adevărată încântare, așa cum a fost și pentru noi.

Cartea are ilustrații puține pentru a lăsa imaginația copiilor să zburde. Îți încântă sufletul prin poveste, aventură, umor de situație și limbaj.

Dragul de Moș Cratiță este un personaj fermecător, puțin surd și care aude doar când vrea. Dialogul cu el este de un umor debordant. Am citit și recitit pasajele în care Moș Cratiță devine iepuraș de jucărie și se plimbă cu mașina spre casa lui Um-Bum-Bum.

Te las sa descoperi noile aventuri, citindu-i cu voce tare copilului tău să vă imaginați noi tărâmuri care ar putea apărea în vârful copacului.

Descriere

Beth, Frannie şi Joe sunt deja prieteni cu locuitorii Copacului Depărtărilor.  Lor li se alătură vărul lor Rick, pe care copiii îl duc în Pădurea Fermecată, să-i arate pe minunăţiile pe care i le-au descoperit.

Vizitează și intră în tot felul de încurcaturi pe Tărâmul Alandala, Tărâmul Cum-Te-Taie-Capul sau Tărâmul Viselor.

Autor: Enid Blyton
Traducator: Alexandra Columban
Categoria: Literatura Universala
Colectie: Cartile lui Radu…
Editia: Cartonata
Editura: GRUPUL EDITORIAL ART
Format: 165×225
Nr. pagini: 240
An aparitie: ianuarie 2016

Comandă cartea de aici sau aici.

 

Wrap Up

Magia Copacului Departarilor

  • 10/10
    poveste
  • 10/10
    ilustratii

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii