Alex, micul detectiv – Poveste personalizată Pokapi

30 noiembrie 2019 Carmen Mihalca

10

Experiență lectură

10.0/10

Personalizare

10.0/10

Mesaje pozitive

10.0/10

Calitate

10.0/10

Ilustrații drăguțe

10.0/10

Poveștile Pokapi sunt cărți de povești personalizate, ale căror personaj principal este chiar copilul tău. Am citit descrierea pe site-ul pokapi.ro și am hotărât să comand o carte personalizată pentru Alex.

Am avut posibilitatea să personalizez cartea cu numele copilului, poza, trăsăturile (culoarea şi tipul părului) și să îi scriu o dedicație

Cartea a ajuns frumos împachetată, gata să fie făcută cadou. I-am dat-o chiar de ziua mea. Nu se aștepta să primească un cadou, dar încântarea cu care a primit-0 și descoperirea pozei si a dedicației mi-au creat o amintire inestimabilă.

A vrut imediat să o citească și mi-a citit-o cu voce tare. Ce încântare să vezi ca după atâția ani de citit împreună(adică eu citindu-i lui) a venit momentul să îmi citească el mie.

Povestea este încântătoare, plină de detalii interesante și ușor de urmărit. Acțiunea se petrece în localitatea în care locuiește copilul și îl urmărește în călătoria lui de detectiv. Povestea este plină de aventuri despre prietenie, curaj, ajutorare și altruism.

Vă las să o descoperiți singuri, căci este o carte care merită comandată și citită împreună cu copilul. O recomand pentru vârsta de 3-8 ani.

Copilul o să vă întrebe mereu: Mama, tu ai scris cartea asta? Mama eu chiar am avut aventurile aceastea cândva? Chiar așa s-a întâmplat?

Vă las mai jos câteva imagini din cartea pe care am primit-o. O puteți comanda de pe pokapi.fun

Imagini din Alex, micul detectiv

 

 

Wrap Up

 • 10/10
  Experiență lectură
 • 10/10
  Personalizare
 • 10/10
  Mesaje pozitive
 • 10/10
  Calitate
 • 10/10
  Ilustrații drăguțe

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii