101 idei despre cum să faci educație financiară copilului tău – Ebook – Roxana Bucur

6 februarie 2021 Carmen Mihalca

49 RON - folosește cuponul filedevis pentru 15% reducere
10

instrumente de educație financiară ideale pentru educarea copiilor

10.0/10

ușurința lecturii

10.0/10

informații complete

10.0/10

coperta b”Copilul tău vrea și are nevoie de educație financiară încă de la cea mai fragedă vârstă.

Banii sunt prezenți în viața noastră încă de la naștere și avem nevoie de ei pe tot parcursul vieții. Avem nevoie să știm că banii nu sunt un lucru rău. Sunt unelte pe care le folosim pentru a trece cât mai senin și mai frumos prin viață.

Banii nu sunt ochiul dracului, ci sunt deschizători de drumuri și oportunități.

A înțelege cum să obții, să folosești și să înmulțești banii și apoi să-i pui la lucru pentru tine este un proces complex. E nevoie de ani de acceptare, de schimbare a credințelor limitative și de schimbare a mentalității la adulți. Așa că, de ce să nu creăm mentalități noi, și să nu mai încercăm să le schimbăm.

A crește adulți capabili și cu mentalitate de învingător e mult mai ușor decât a educa la maturitate.

Copilul tău are nevoie să crească cu credințe bune despre bani, economisire și investiții. Un adult independent se crește și se educă financiar încă de la vârste fragede.”

 

Aceasta este contribuția mea la cartea Roxanei Bucur – 101 idei despre cum să faci educație financiară copilului tău, carte pe care o recomand cu drag oricărui părinte interesat de educația financiară a copilului său.

Despre „101 idei despre cum să faci educație financiară copilului tău „

imagine 101 idei„101 idei despre cum să faci educație financiară copilului tău” este o carte din care vei afla ce activități să faci cu copilul tău și de ce sunt recomandate acele activități. De ce-ul îl constituie argumentarea psihologica și didactică a învățării.

Este o carte în care teoria este îmbinată cu practica pentru a oferi copilului activitatea potrivită intereselor, nivelului de dezvoltare și nevoii de învățare din acel moment. Activitățile sugerate și învățarea educației financiare se pretează copiilor începând cu vârsta de 3 ani.

Cartea se adresează părinților care își doresc să implementeze educația financiară acasă cu copiii de vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani.

 

Comandă cartea „101 idei despre cum să faci educație financiară copilului tău”

Comandă cartea cu reducere de 15% folosind codul filedevis în procesul de comandă de pe site-ul autoarei

cupon reducere 101 idei

Cine este Roxana Bucur

roxana bucurSunt Roxana Bucur, o tânără care de mică a aflat ce sunt banii. La vârsta de 4 ani am început să economisesc primii mei bani.

Am crescut alături de bunica mea pe care o vedeam că pune deoparte ”bani albi pentru zile negre”. Așa a început educația mea financiară și economisirea primilor bani. Fiecare bănuț pe care îl găseam era al meu pentru pușculița mea, de fapt o gentuță în care îmi economiseam banii.

La vârsta adolescenței am început să lucrez în vânzări și astfel am continuat economisirea, punând deoparte 90% din venitul meu. Acum sunt la 50% și îmi și investesc sumele economisite.

Îmi plac foarte mult copii și sunt profesor pentru învățământ primar și preșcolar, absolvind Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Pasiunea pentru oameni, finanțe, psihologie și educație m-a determinat să accept o colaborare în zona de educație financiară: planificare și consultanță financiară. De 4 ani sunt planificator și consultant financiar independent.

Psihologia banilor s-a născut din dorința de a îmbina cele două specializări și să ”învăț pe alții ce și eu am învățat la rândul meu”; aceasta fiind expresia care mi-a călăuzit misiunea profesională.

Creșterea nivelului de educație financiară reprezintă scopul activității mele din zona de online și offline. Clienții mei sunt clienți educați din punct de vedere financiar, atenți la banii lor și la realizarea obiectivelor. Mă încarc de energie în momentele în care pun bazele unei siguranțe financiare, unui plan de economisire/investiții pentru obținerea locuinței proprii, închiderea anticipată a creditului, susținerea financiară a viitorului copiilor și a pensiei, precum și constituirea unui venit pasiv.

Copiii reprezintă generația de mâine și noi suntem responsabili de dezvoltarea lor, implicit, de a noastră.

Te invit să fim alături în creșterea nivelului de educație financiară din România. Cu fiecare persoană educată și dezvoltată din punct de vedere financiar, aceasta țară va fi una dezvoltată. Numai împreună putem să evoluăm financiar.

 

Vă recomand și cartea Mărunțilă și Bancnoțilă scrisă de Roxana Bucur

 

 

Wrap Up

  • 10/10
    instrumente de educație financiară ideale pentru educarea copiilor
  • 10/10
    ușurința lecturii
  • 10/10
    informații complete

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Acordul tau pentru colectarea datelor este obligatoriu

*

Sunt de acord ca FiledeVis.ro sa colecteze numele si emailul meu pentru a-mi raspunde solicitarii